• Vyučovanie v ZUŠ od 29. 11. 2021

          • Vyučovanie v ZUŠ od 29.11.2021

            Na základe rozhodnutia MŠVVaŠ sa od 29.11.2021  do 9.1.2022 prerušuje vyučovanie prezenčnou formou vo všetkých odboroch. Vyučujúci vo všetkých odboroch budú vyučovať dištančnou formou.

          • VYUČOVANIE OD 15. 11. 2021

          • Vyučovanie od 15. 11. 2021

            Riaditeľstvo základnej umeleckej školy oznamuje, že vyučovanie sa od 15. 11. 2021 mení na základe COVID automatu nasledovne:

            HUDOBNÝ  ODBOR - individuálne vyučovanie, t.j. 1 učiteľ a 1 žiak v triede bude pokračovať naďalej podľa rozvrhu prezenčnou formou.

            HUDOBNÁ  NÁUKA - dištančné vzdelávanie formou pracovných listov cez e-mail, prípadne individuálne konzultácie po dohode s vyučujúcou v čase riadneho rozvrhu hudobnej náuky.

            VÝTVARNÝ  ODBOR   dištančné vzdelávanie formou messengeru a watsapp, cez e-mail, microsoft teams + individuálne konzultácie po dohode s vyučujúcou v čase riadneho rozvrhu výtvarného odboru (možnosť zobrať si potrebné pomôcky a materiál zo školy). 

            LITERÁRNO - DRAMATICKÝ  ODBOR  - dištančné vzdelávanie formou messengeru a watsapp + individuálne konzultácie po dohode s vyučujúcou v čase riadneho rozvrhu.

          • Vyučovanie od 8. 11. 2021

          • Vyučovanie od 8. 11. 2021

             

            Od 8. 11. 2021 sa upravujú niektoré formy vyučovania podľa COVID automatu.

             

            Riaditeľstvo ZUŠ v Košeci oznamuje, že od 8. 11. 2021 budeme vyučovať nasledovne:

            Individuálne vyučovanie bude naďalej prebiehať prezenčne, podľa rozvrhu. Žiak odovzdá svojmu triednemu učiteľovi vyhlásenie o bezpríznakovosti.
            Hudobná náuka: vyučovanie hudobnej náuky prebieha prezenčne s obmedzením 5+1. Bližšie informácie a konkrétne rozdelenie žiakov Vám oznámia vyučujúci.
            Skupinové vyučovanie (VO, LDO) bude prebiehať prezenčne s obmedzením 5+1. Žiak odovzdá triednemu učiteľovi vyhlásenie o bezpríznakovosti. Bližšie informácie a konkrétne rozdelenie žiakov Vám oznámia vyučujúci.

             

            Súčasťou COVID automatu je aj časť upravujúca opatrenia pre školy a školské zariadenia – určuje, v akom režime na základe rizika šírenia fungujú v konkrétnych  okresoch.
            Materské školy, základné školy, stredné školy a špeciálne školy zostávajú otvorené vo všetkých farbách okresov.
            Jazykové školy, ZUŠ, CVČ, CPPPaP, CŠPP sa riadia podľa farby okresu.
            V bordovej farbe okresu jazykové školy, ZUŠ a CVČ môžu byť v prevádzke v režime prezenčne individuálne, prezenčne s obmedzením (skupiny žiakov 5+1, pričom odporúčame nepremiešavať žiakov, ktorí sú z rôznych tried MŠ, ŠMŠ, ZŠ, SZŠ, SŠ, ŠSŠ) alebo dištančne
            skupinovo.

            V bordovom okrese podľa COVID automatu nie je potrebné, aby ZUŠ vyžadovali režim OTP.